HISTORIA

 

M

arie Langwagen och Carina Nyberg övertog Frisörstugan 1990/1991. Salongen startades i början av 80-talet, den låg då på en bakgård nära Kungsgatan.
Våren 2002 utökade vi med en salong till på Kungsgatan 19, som vi gjorde till en drop-in salong. Den döpte vi till No19 som är en förkortning på Numero 19, som är gatunumret till salongen.

Ganska snart kände vi att vi ville ha all vår verksamhet samlad på Kungsgatan 19, och hösten 2004 kunde vi uppfylla den drömmen, när en grannlokal till No19 blev tillgänglig.


År 2010 fick vi möjligheten att ta över den sista delen av husets bottenplan. Samtidigt hade vi byggt om, samt fräschat upp hela salongen. Samma år utökades verksamheten med en massör och en hudterapeut.

Vi har tidigare drivit salong på Bolltorp samt Handelshuset Vimpeln men under våren 2017 valde vi att flytta tillbaka hela verksamheten till Kungsgatan.
Vi har även massageterapeuter samt hudterapeuter på plats.Vi är ett härligt gäng med  16 st anställda samt elever från frisörskolor runt om i Västra Götaland.

 

 

image07